Patēriņa produkcija

Rīsu ēdienu receptes sadarbībā ar Lauri Aleksejevu

Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci

Sastāvdaļas:

Herkuless Gourmet suši rīsi 100 g

Mandeles 50 g

Piens 300 ml

Kanēļa miza 1 gab

Vaniļas pāksts 1 gab

Cukurs 1 ēdamkarote

Šķipsna sāls

Salds krējums 200 ml

Mērcei;

Ķirši bez kauliņiem, konservēti 200 g

Cukurs 3 ēdamkarotes

Kukurūzas ciete 1 tējkarote

Atpakaļ uz sarakstu Atpakaļ uz sarakstu
Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci
Vērtējums


Pagatavošana:

Uz lēnas uguns pienā vāra sushi rīsus un drupinātas mandeles, pievieno cukuru, šķipsnu sāls, vaniļas pāksti un kanēļa mizu, vāra līdz rīsi mīksti. Atdzesē tos. Tad sajauc ar putotu saldo krējumu. Pasniedz ar mērci. Mērcei: uzvāra ķiršu kompotu, pievieno cukuru un ietumē ar aukstā ūdenī izšķīdinātu kukurūzas cieti, atdzesē un pasniedz ar rīsiem.