Patēriņa produkcija

Rīsu ēdienu receptes sadarbībā ar Lauri Aleksejevu

Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu

Sastāvdaļas:

Herkuless Gourmet risoto rīsi 200 g

Šalotes sīpoli 50 g

Ķiploki 20 g

Svaigi sparģeļi 300 g

Svaigas val saldētas baravikas 300 g

Trifeļu eļļa 15 ml

Rīvēts Parmezāna siers 50 g

Baltvīns sauss 100 ml

Maskarpones siers 2 ēdamkarotes

Drupināti baltie pipari ½ tējkarote

Dārzeņu buljons (vārīts no burkāniem, selerijām, sīpoliem) 600 ml

Olīveļļa 30 ml

Sāls pēc garšas

Atpakaļ uz sarakstu Atpakaļ uz sarakstu
Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu
Vērtējums


Pagatavošana:

Olīveļļā uz vidējas uguns apcep sakapātus ķiplokus un sīpolus, pievieno rīsus un baltvīnu, viegli apcep un ik pa brīdim pa kausiņam pievieno dārzeņu buljonu, tā turpina līdz rīsi ir pusgatavi (kraukšķīgi iekšā), tad pievieno sakapātas baravikas un sparģeļus, turpina vārīt ik pa laikam maisot, kad rīsi gandrīz gatavi, pievieno rīvētu parmazāna sieru, maskarpones sieru un trifeļu eļļu.