Patēriņa produkcija

Rīsu ēdienu receptes sadarbībā ar Lauri Aleksejevu

Brūnie rīsi ar spinātiem un šampinjoniem

Sastāvdaļas:

Herkuless Gourmet brūnie rīsi 300 g

Šampinjoni 200 g

šalotes sīpoli 60 g

Ķiploki 2 daiviņas

Dārzeņu buljons 500 ml

Timiāns 10 g

Dzidrināts sviests 50 ml

Svaigi sakapāts baziliks 30 g

Spinātu lapas 100 g

Sāls, cukurs pipari pēc garšas

Atpakaļ uz sarakstu Atpakaļ uz sarakstu
Brūnie rīsi ar spinātiem un šampinjoniem
Vērtējums


Pagatavošana:

Katlā, dzidrinātā sviestā apcep sīpolus, ķiplokus un šampinjonus, pievieno rīsus un timiānu. Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno sāli un cukuru pēc garšas, uzliek vāku un sautē līdz rīsi gatavi, pirms pasniegšanas iejauc sakapātu baziliku un spinātu lapas, vairāk nesautē.