Patēriņa produkcija

Rīsu ēdienu receptes sadarbībā ar Lauri Aleksejevu

3 veidu rīsu Tadžīna ar vistas gaļu

Sastāvdaļas:

Herkuless Gourmet trīs rīsu maisījums 400 g

Vistas gaļas stilbiņi 5 gab

Gaišās rozīnes 100 g

Vistas gaļas buljons 500 ml

Burkāni 100 g

Baklažāni 150 g

Dateles 50 g (bez kauliņiem)

Zaļais čilī pipars 1 gab

Sarkanā paprika svaiga 100 g

Sauss kumīns 1 ēdamkarote

Malts kanēlis 1 tējkarote

Dzidrināts sviests 50 ml

Apelsīnu miziņa no 1 apelsīna

Svaigas piparmētras, svaiga kinza 50 g

Sāls, cukurs pēc garšas

Atpakaļ uz sarakstu Atpakaļ uz sarakstu
3 veidu rīsu Tadžīna ar vistas gaļu
Vērtējums


Pagatavošana:

Tadžīnā vai dziļā cepešpannā liek apceptu vistas gaļu, apceptus sīpolus, čilī piparu, kumīnu, kanēli, papriku, apelsīnu miziņu, rozīnes, sagrieztu baklažānu, dateles un burkānus, visu izkārto katlā vienmērīgi, tad virsū liek neskalotus rīsus, nedaudz pasāla. Pievieno vistas buljonu un gatavo krāsnī līdz rīsi gatavi, pasniedz ar svaigiem zaļumiem.